preskoči na sadržaj
Novosti

Jumicar zahvala

Nakon održane edukacije o prometu o kojemu smo već izvijestili, prikazujemo vam objavu članka sa službene stranice Jumicara.

Danas smo u osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskoga u Donjoj Zelini najmlađe učenike razveselili edukacijom o prometu.

Na poligonu je bilo šareno i veselo, a učenicima su u vožnji, osim instruktora pomagali i policijski službenici  PP Sveti Ivan Zelina, gdin. Ivica Plemenčić i gdin. Darko Brcković. Zahvaljujemo policajcima na sudjelovanju.

 

Jednako zabavno i poučno bilo je na radionicama koje su se odvijale uz prometni poligon u izvedbi GDCK Sveti Ivan Zelina i DVD-a Blaževdol.

Crveni križ Sv. Ivan Zelina predvodila je ravnateljica gđa. Branka Puhelek, u suradnji s voditeljicom ekipe pomlatka  iz OŠ K.Š. Đalskog, gđom. Ivanom Martinjak. Volonteri iz škole učenicima su pokazivali osnove pružanja prve pomoći za najmlađe. Veliko hvala djelatnicima i volonterima na angažmanu!

Pripadnici DVD-a Blaževdol također su dali svoj veliki doprinos. Zanimljive vatrogasne radionice obogatile su program za naše mališane, a ovim putem se zahvaljujemo prisutnim vatrogascima: zapovjedniku gdin. Željku Litviću i gdin. Krešimiru Fučkanu.

Naše preventivne aktivnosti danas je obišao i župan Zagrebačke županije gdin. Stjepan Kožić, te pročelnik za prosvjetu, gdin. Vjeran Štublin. Dakako, pridružio se i domaćin u Donjoj Zelini, gradonačelnik Sv. Ivan Zeline gdin. Hrvoje Košćec. Uzvanici su čestitali polaznicima na uspješno položenom programu, te simboličnom podjelom vozačkih dozvola obradovali učenike. Hvala svima na podršci.

Neizostavno, hvala ravnateljici gđi. Branki Dananić na organizaciji događaja i gostoprimstvu. Svim učenicima, učiteljicama i ostalim djelatnicima osnovne škole šaljemo veliki pozdrav do sljedeće godine i još jednom napominjemo, oprezno u prometu!

Program prometne kulture za najmlađe u OŠ Ksavera Šandora Đalskoga omogućili su: Zagrebačka županija, te Grad Sveti Ivan Zelina. Zahvaljujemo pokroviteljima što na ovaj način brinu o sigurnosti svojih najmlađih sugrađana.

Jumicar poveznica.

Vijest sa službene stranice Zagrebačke županije.
 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dražen Crni   datum: 19. 5. 2017.

Važni datumi

29.3.2018. -  6. 4.2018. PROLJETNI ODMOR UČENIKA

30.4.2018. Prvosvibanjske sportske igre
1.5.2018. Praznik rada
30.5.2018. Dan škole
31.5.2018. Tijelovo
1.6.2018. Dan izvrsnosti

 

 

 

Priloženi dokumenti:
Kalendar 2017-18.pdf


Satnica škole

Rasporedi zvona dostupni su u prilogu.


Raspored informacija

Raspored informacija za roditelje dostupan je u prilogu.


Školska himna

Školsku himnu napisala je učenica bivšeg 8.b razreda Monika Zmiša, a uglazbila ju je profesorica glazbene kulture Matea Petrić.

Ona nije najveća na svijetu
al' je za nas ponos na planetu.
Ona je najbolja za svoje đake
kao i učitelj što stvara prvake.

Nagrađena je za vrt najljepši
s ravnateljicom koja nam se smiješi.
Naša je škola mjesto sreće
u zimsko jutro i ljetno veče.

U vrtu Ksaver Šandor Đalski
blista nam bista,
a zastava vije se do neba
dok Đalski vječno djecu gleda.

Svih osam godina ovdje smo proveli,
svoje smo glave znanjem punili.
A kad je vrijeme odlaska
nikome nije do rastanka.


E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".


Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 10. 2011.

Ukupno: 349822
Danas: 40
preskoči na navigaciju