preskoči na sadržaj
Novosti

Folkloraši na festivalu

U petak, 19. svibnja 2017. folklorno društvo naše škole nastupilo je na festivalu "Moslavino u srcu te nosim" u Cagincu u blizini Ivanić grada. Folklorno društvo naše škole djeluje deset godina pod vodstvom učiteljica Mire Hudiluk i Nade Kruljac, a uključuje učenike razredne nastave.
U 16:30 skupili smo se pred školom te krenuli autobusom. Nakon tridesetak minuta vožnje stigli smo na odredište. Tamo nas je dočekala učiteljica naše škole - Nada Kruljac koja je ujedno bila među organizatorima festivala. Nastupili smo peti od ukupno šest dječjih folklornih skupina. Učenici su nastupili sa pjesmom "Mali bratec Ivo" nakon koje su otplesali drmeš. Nakon plesa, predstavnici su primili zahvalnicu organizatora festivala. Nastupili su i predstavnici Dječjeg vrtića "Tintilinić" iz Svetog Ivana Zeline koji su bili najmlađi među predstavnicima. Nakon završetka festivala, uslijedio je domjenak. U 19:30 zaputili smo se natrag prema školi. U 20 h stigli smo pred školu prepuni dojmova. 

fotogalerija

Piše učiteljica Antonia Kelava
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marina Grugan   datum: 22. 5. 2017.

Važni datumi

28.6.2017. - podjela svjedodžbi (8h niži, 9h viši, 11h osmaši)

21.8.2017. - popravni ispit (8h)

4.9.2017. - prvi dan nastave

Za više obavijesti, slijedite LINK.

Priloženi dokumenti:
Kalendar nastave 2016-2017.pdf


Satnica škole

Rasporedi zvona dostupni su u prilogu.


Raspored informacija

Raspored informacija za roditelje dostupan je u prilogu.


Školska himna

Školsku himnu napisala je učenica bivšeg 8.b razreda Monika Zmiša, a uglazbila ju je profesorica glazbene kulture Matea Petrić.

Da bi preslušali himnu kliknite na link školska himna.


E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".


Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 10. 2011.

Ukupno: 280609
Danas: 150
preskoči na navigaciju