2019-10-16 12:50:59

Rezultati fotonatječaja „Idemo u berbu!“

Na natječaj koji je trajao mjesec dana pristiglo je više od 70 fotografija učenika matične i područnih škola. Fotografije koje smo prikupili procijenio je stručni žiri u sastavu Martina Jeren, voditeljica videodružine i Jasenko Dominović, profesor likovne kulture. Odabrali su 20 fotografija za školsku izložbu čiju je izradu svojim fotografskim uslugama podržao zelinski studio Videomix kojima ovime ujedno zahvaljujemo na podršci. Fotografije s izložbe pogledajte u galeriji.

Na temelju izložbe zatim su odabrani najuspješniji učenici i učenice koji su pokazali interes za fotografiju, a ujedno su dokazali i svoju ljubav prema zavičaju u vrijeme berbe jesenskih plodova kao i spremnost na pomaganje u obiteljskim poslovima, što je za svaku pohvalu.

Nagrade će uz Dane kruha i plodova zemlje u školi primiti učenici čiji su se radovi istaknuli izborom motiva, kadra, ugođaja, neobičnom idejom i kreativnošću pristupa, a to su Luka Jonak, Jan Grozaj, Helena Brcković iz matične škole te Lana Grgić i Lucija Škrapec iz PŠ Nespeš. Nagrađene fotografe i njihove fotografije pogledajte u galeriji.

Zahvaljujemo sponzorima, studiju Videomix i izdavačkoj kući Alfa na darovima koje su omogućili za naše učenike.

Lidija Vešligaj


Osnovna škola Ksavera Šandora Đalskog Donja Zelina