2020-10-29 18:51:17

Jesenski odmor za učenike i Nastava na daljinu od 4.11.2020. do 6.11.2020.

Jesenski odmor za učenike bit će u PONEDJELJAK (2.11.) i UTORAK (3.11.). Ta dva dana nema nastave.

Zbog trenutne epidemiološke situacije i izrečenih mjera izolacije i samoizolacije dijelu učenika i učitelja, Osnovna škola Ksavera Šandora Đalskog je na preporuku epidemiološke službe i u suglasnosti sa Stožerom civilne zaštite Grada Sveti Ivan Zelina donijela odluku o organizaciji odgojno-obrazovnog rada prema Modelu C – održavanje nastave na daljinu.

OŠ Ksavera Šandora Đalskog će od 4. studenog 2020. do 6. studenog 2020. izvoditi nastavu na daljinu u realnom vremenu prema važećem rasporedu putem aplikacije MS Teams.

Učenici 1. i 2. razreda pratit će nastavu na HRT-u 3 uz podršku učitelja i roditelja i komunicirati putem dogovorenog komunikacijskog kanala.

Odluka -  Model C
Odluka o davanju suglasnosti Stožera CZ Grada Sveti Ivan Zelina 

U školske klupe vraćamo se u ponedjeljak 9.11.2020. prema uobičajenom rasporedu. Niži razredi su na nastavi prijepodne.

Predahnimo svi zajedno i očuvajmo svoje zdravlje!

P.S. O svim promjenama u razrednim odjelima roditelji će i dalje informacije dobivati od razrednika dogovorenim komunikacijskim kanalima. Molimo vas da i nadalje poštujete Protokol o organizaciji nastave u ovoj školskoj godiniKućni red škole te ostale propisane dokumente, obavijesti i upute. Sve mjere donose se zbog očuvanja zdravlja i sprječavanja širenja zaraze među učenicima i djelatnicima škole.

Lidija Smrndić, ravnateljica


Osnovna škola Ksavera Šandora Đalskog Donja Zelina