2020-12-03 11:07:11

Blagdanska knjiga želja

Dragi učenici, drage učenice!

                    

Evo stigao je prosinac, najradosniji mjesec u godini. Kako znamo da imate puno želja za koje biste htjeli da vam se što prije ostvare, za vas smo osmislili čarobnu knjigu želja. U nju ćete moći od 3. do 23. prosinca upisivati svoje želje. Kako su naši vjerni darivatelji: sv. Nikola, sv. Lucija, mali Isus, pa čak i Djed Mraz, ove godine, valjda zbog koronakrize, zamolili da želje ne budu u prevelikom broju, molimo vas da svatko upiše od tri do pet najvećih želja.

Ako želite biti sigurni da će vaše želje biti ispunjene, svakako se potpišite imenom i navedite razred, a dobro bi bilo napisano pokazati i roditeljima, baki, djedu, teti, stricu, prijateljima…

I prije nego što svoj ovako važan zapis pošaljete u svijet, potrudite se da bude i točno napisan.

Dakle, da ponovimo, naslov vašeg zapisa može biti Mojih pet najvećih želja, Moje blagdanske želje, Tri želje, Pet najvećih želja ili kako već smislite.

A sad pisanje! Na poveznici se nalazi Padlet stranica kojoj pristupite i upišite svoje želje: https://padlet.com/Drazenka/2vftcq4xkpg4jz5l .

Knjiga želja bilježi sve želje, velike i male, pa tako svi učenici i učenice od 1. do 8. razreda mogu upisivati ono što žele da im se uskoro ostvari.

Želimo vam dobru zabavu i da vam se za ove blagdane ispune sve lijepe želje!

Vaše učiteljice hrvatskoga jezika


Osnovna škola Ksavera Šandora Đalskog Donja Zelina