preskoči na sadržaj
Novosti

Obavijest

U ponedjeljak 29. svibnja i utorak 30. svibnja 2017. učenici koji su svojim trudom i radom bili najbolji u svom razredu, izvrsni učenici škole, provest će dva dana u prirodi, na Kladešćici.
Izvrsni učenici koji idu na kampiranje na Kladešćicu, u ponedjeljak čekaju autobuse kao da dolaze na nastavu u jutarnji turnus. Izvrsni učenici iz Nespeša i Psarjeva ostaju u autobusu i dolaze u školu u Donju Zelinu. Okupljanje je ispred škole u Donjoj Zelini. U 8.30 sati svi zajedno odlaze jednim autobusom na Kladešćicu. Povratak kući planiran je s ostalim učenicima, školskim autobusima, u utorak.
U utorak
30. svibnja 2017. slavimo Dan škole. Taj dan neće biti nastave, već ćemo Dan škole obilježiti  pješačenjem i zajedničkim druženjem na Kladešćici.
Učenici, koji su se javili razrednicima da idu na Kladešćicu, čekaju autobuse na polaznim stanicama kao kad idu na nastavu u jutarnjem turnusu. Učenici pješaci dolaze u školu u 8 sati. Polazak za Kladešćicu je u 8.30 sati ispred škole u Donjoj Zelini.

Na Kladešćici je predviđeno zajedničko druženje, šetnja i vrijeme za igru do 13 sati kada će biti poslužen ručak za sve učenike, učitelje i djelatnike.
Povratak sa Kladešćice je u 14 sati, a planirani dolazak kući školskim autobusima je oko 15.30 – 16 sati.

Učenici se trebaju sportski obući i obuti čvrste tenisice te ponijeti sendvič i vodu sa sobom.
Prije polaska sa Kladešćice, svaki razred će pokupiti smeće jer prirodu i planinarski dom koji su nas ugostili želimo ostaviti čistim i urednim.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marina Grugan   datum: 25. 5. 2017.

Važni datumi

28.6.2017. - podjela svjedodžbi (8h niži, 9h viši, 11h osmaši)

21.8.2017. - popravni ispit (8h)

4.9.2017. - prvi dan nastave

Za više obavijesti, slijedite LINK.

Priloženi dokumenti:
Kalendar nastave 2016-2017.pdf


Satnica škole

Rasporedi zvona dostupni su u prilogu.


Raspored informacija

Raspored informacija za roditelje dostupan je u prilogu.


Školska himna

Školsku himnu napisala je učenica bivšeg 8.b razreda Monika Zmiša, a uglazbila ju je profesorica glazbene kulture Matea Petrić.

Da bi preslušali himnu kliknite na link školska himna.


E-nasilje

Nasiljem se ne smatra samo fizički udarac, već i vrijeđanje, omaložavanje i iskorištavanje djece putem interneta. Ukoliko smatrate da ste žrtva elektroničkog nasilja ili pak poznajete takvu osobu ili situaciju, prijavite to klikom na "Crveni gumb".


Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 10. 2011.

Ukupno: 280609
Danas: 150
preskoči na navigaciju